Maradj Le!
Szerezzen 5% Kedvezményt A Bevásárlásra!

Nyomd meg az alábbi gombot és megkapja az áruház kedvezmény kódját.

Óriás plüss Flamingók - Óriás plüss Flamingó - Nagy Plüss Flamingó

Óriás plüss Flamingók - Óriás plüss Flamingó - Nagy Plüss Flamingó - TeddyWay
1-5 / 5 elem mutatása

Szia, Én Egy Flamingó Vagyok!

Nagy plüssflamingó – világos színek, puha tollak és jókedv – ez mind én vagyok! A meleg éghajlatú országokból származom, ezért keresek most barátot, aki megóv a hidegtől a sűrű öleléseivel! A flamingók nagyon jó barátok és szeretni való családtagok.

Erről gyorsan megbizonyosodhatsz, hiszem nagyon szeretek a barátommal lenni, akinek bármikor segítek, amikor csak szüksége van rám. Kedvenc időtöltésem pedig természetesen a sétálás, hiszen ahogy láthatod, hosszú lábaim vannak!

Mi, flamingók vagyunk a legbarátságosabb élőlények az egész föld kerekén, és szeretnénk megajándékozni minden szeretetünkkel és boldogságunkkal. Remélem hamarosan egymásra találunk, kedves barátom!


Nagy Plüssflamingóink

Az aranyos, puha és hihetetlenül gyengéd plüssflamingóink kiváló ajándékok. Ez a plüssjáték mindenkinek megérinti a szívét. A flamingók erős anyagokból készülnek, aminek köszönhetően a játékok nagyon tartósak.

A plüssflamingóink:

Gyorsak – Flamingóink napokon belül megérkeznek a megadott címre az Európai Unió egész területén. A futár ajtóhoz viszi rendelést.

Tartósak – Plüssflamingóink a legjobb minőségű anyagokból készülnek, épp ezért erősek, és képesek elviselni a legnagyobb szeretetet is. Ez az oka annak, hogy ezek a játékok tartósságukról és erősségükről ismertek.

Biztonságosak – Flamingóink csakis olyan anyagokból készülnek, melyek biztonságosak a gyermekek és környezetük számára. Mivel minden egyes termék kiváló minőségű, nem kell amiatt aggódni, hogy játék közben leválnak a részei. A flamingók belseje antiallergén anyagokkal van megtöltve, elkerülve a kellemetlen érzetet vagy az egészségügyi problémákat.


A Plüssflamingók Gondozása

A plüssflamingók nem igényelnek külön odafigyelést. Elég őket időnként a mosógépben vagy kézzel kimosni, majd száradni hagyni. A gyártás során használt különleges anyagnak köszönhetően a játék nem vonzza a port, ezért nem kell gyakran mosni.

Viszont nagyon fontos megjegyezni, hogy ha azt szeretnénk, hogy a flamingó színe élénk és szemet gyönyörködtető maradjon, ajánlott a közvetlen napfénytől távol tartani.

Product added to wishlist

A böngészési élmény javítása érdekében, az oldalon a cookie-kat statisztikai és marketing célokra használjuk, amelyek bármikor letilthatók.